Mellanmål och lite Vogue

Har ni det bra allihopa? Själv tar jag en liten paus just nu från allt jobb och äter lite mellis. Världens godaste smoothie på hallon, jordgubbar, mango, blåbär, banan, vaniljyoghurt, jordgubbsyoghurt och slutligen lite havregryn. Låter kanske äckligt med havregryn men man känner faktiskt inte ens smaken av det. Har i det för att det är mättande och nyttigt.

4 reaktioner till “Mellanmål och lite Vogue

  1. Hello Maria! :)Alltså din smoothie ser jätte god ut, men ärligt talat orkar man verkligen blanda 55 tusen saker 😉 tar det inte lite för långt tid? :)Vänliga Hälsningar,Jwan

  2. Jwan: Haha! Jag vet, det låter komplicerat men det är busenkelt. Bären ligger i samma förpackning, så det är bara att slänga in allt i en skål ihop med yoghurt och banan och köra lite med mixern sen är det klart. Tar max 5 minuter 🙂

  3. Maria du här på bloggen och min syrra som spelade nåt spel på internet där man gör smoothies gjorde mig så sugen att jag gjorde en hel liter innan, hahaha. Den ser däremot inte lika god ut som din. Jag ska lätt testa din nästa gång =)Kal Ho Naa Ho är en av mina favoriter med. Kabhie Khushie Kabhi Gham, Kuch Kuch Ho Ta Hai samt Dilwale Dulhania le Jayenge. Sharukh Khan och Kajol gör ett utmärkt par på film, hehe. Men guuud vet hur mkt jag gråtit till Kal Ho Naa Ho. Den tär på hjärtat ju! Hehe. Du måste se Salaam Namaste med förresten om du inte har gjort det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s