Nya förvaringsburkar till bakningen

De här söta förvaringsburkarna fick följa med hem från stan igår. I dem förvarar jag nu vaniljsocker och bakpulver. Smart va? :-) Nu står de fint bredvid kakburken från Dixie. Har jag visat er den förresten? Jag samlar ju på Dixie-burkar och äger nu burkarna för kakor, spaghetti och müsli (jag har Råg Fras i den). Kan visa upp dem i ett annat inlägg om ni nu skulle vara intresserade av det.

7 reaktioner till “Nya förvaringsburkar till bakningen

  1. Dom var ju hur söta som helst! Vill gärna se dina andra fina burkar – jag är lite extra förtjust i förvaringsgrejer, typ burkar, askar och sånt! Har du sett vilka fina vintageburkar i porslin med lock man kan hitta på Tradera?Trevlig onsdag!

  2. Åhh vill också ha såna muffinsburkar till bakpulver och vaniljsocker. Har letat men inte hittat efter några fina. Vart hittade du dina =)När det gäller bakning så gillar jag rosa, färg och roliga burkar. kram på dig fina!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s