ZARA öppnar webbutik!

YES!!! Den 3 mars öppnar ZARA upp sin webbutik för oss i Sverige! Det var väl på tiden? ZARA hade en butik här i Örebro som stängdes i samma veva som jag flyttade hit, typiskt va? Men nu kan alla vi som inte bor i storstäderna att handla via nätet! Härligt! :-)

9 reaktioner till “ZARA öppnar webbutik!

  1. "Heidi" Ja men Gud ja, det var likt! Men det är inte första gången våra inlägg liknar, vi använder i princip liknande typsnitt och bloggar om någorlunda samma grejer. Har själv reagerat på att våra inlägg ibland liknar, men jag antar att vi tänker väldigt lika. Jag gillar Thereses blogg just därför.

  2. det var verkligen på tiden att zara öppnar webshop! och du heidi, seriöst, har du nyligen börjat läsa bloggar eller? alla modebloggar bloggar om samma sak! jag följer båda bloggarna och tycker att theres har många inlägg som liknar maris också. välkommen till modebloggarnas värld, alla bloggar om samma sak!

  3. Jag tror faktiskt inte heller att någon av oss härmar varandra. Vi använder oss av samma penslar, teckensnitt, samma typ av bilder i photoshop och bloggar om samma typ av saker. Klart att detta inlägg va väldigt likt mitt men fortfarande så tror jag inte att det handlar om att härma varandra. Vi tänker nog väldigt lika 🙂 sen vet jag att det är väldigt tråkigt att få sånna kommentarer som du fick. Får också det ibland att jag härmar någon men det är ju bara löjligt tycker jag, jag menar typ alla nodebloggar bloggar ju om samma saker. kram therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s