Nya tavlor med ordspråk på latin

Häromdagen köpte jag hem två jättefina tavlor med ordspråk på latin. Som ni kanske har märkt så är jag svag för budskap och tänkvärda ord som får en att verkligen stanna upp och tänka till. Är dock inte riktigt säker på vart jag ska hänga upp dem. Det lutar mot vardagsrummet, men just den väggen är i betong (måste vänta till nästa gång pappa kommer till Örebro med betongborren i så fall). Funderar på om jag istället ska sätta upp dem i sovrummet så är det färdigt liksom. Haha, jag har inget tålamod och vill få allt färdigt nuuuuu! :-)

2 reaktioner till “Nya tavlor med ordspråk på latin

  1. Busigt! man vill ju veta vad det står! :DMåste säga att din blogg är mycket till inspiration och jag gillar att den ändå är seriös och så. Har följt bloggen länge, långt innan bröllopet också och ett tag slutade du att uppdatera men jag är glad att du har tagit upp det igen! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s