Du & Jag

Åhh, kan inte ni vara gulliga och svara på den här lilla listan som jag snodde från fina Katta. Tack! :-)

1. Hur gammal är du?
2. Bloggar du? (Lämna gärna adressen!)
3. Har vi träffats i det verkliga livet?
4. Minns du hur du hittade hit?
5. Vilka blogginlägg, som jag publicerar, uppskattar du mest?
6. Vad skulle du vilja att jag bloggade mer om?

Kategorier Fun

19 reaktioner till “Du & Jag

 1. 1. 252. Ja. http://www.sforsanna.blogg.se 3. Jaaaa det har vi, vi gick på samma skola på högstadiet. 4. Tror att du kommenterade en gång i min blogg och sen har jag fastnat för din fina och roliga blogg :)5. Mode och mat/bakning6. Kanske lite mer personlig blogg, men jag förstår om du inte vill det! ;)Puss!

 2. 1. 25 år.2. Yes – http://malincecilia.blogg.se3. Ja det har vi! 🙂 Vi har fikat på Foam och varit på bloggmingel tillsammans!4. Det kommer jag inte ihåg dessvärre :/5. Matinläggen, skönhet och dina kollage! Jag avskyr kollage annars men dina är så otroligt fina, snygga och inspirerande! Love them!6. Det som står i punkt 5. Mer mode och skönhet!Såg förresten nu din kommentar i min blogg!!! AHHHHH vad roligt att jag vann!!! Är överlycklig! Tack för att du gjorde min söndag! Stor kram!

 3. 1.192.Nej3.Nej de har vi inte.4.Din mamma va min lärare sen sökte jag på gabbi för att se vem hennes dotter va hihi där i bland annat eller så va de på jnytt- dagens bloggare.5. Inredningen/Bakning6.Gillar den blogg rikigt mkt besöker den 2-3 ggr om dagen. vill gärna se hur de ser ut hemma hos dej inredningen o sånt. lite personlig kanske. nyfiken på hur mannen i ditt liv ser ut. 😀

 4. 1. Snart 31 🙂 2. Yes,Tindraohara.blogg.se3. Nope4. Hmm tror det var via Jelda´s blogg5. Inredning & Shoppingtips6. Lite mer inredningstips & ideer 🙂

 5. 1. Hur gammal är du? 56 år2. Bloggar du? (Lämna gärna adressen!) Ja sen två år, jättekul! http://juliannies.blogspot.com/3. Har vi träffats i det verkliga livet? Nej, men du hade kunnat vara kompis med mina döttrar som är lika gulliga som du!4. Minns du hur du hittade hit? Nej, faktiskt inte, men det kan ha varit någon google-sökning…5. Vilka blogginlägg, som jag publicerar, uppskattar du mest? Dina trevliga vardagskommentarer och så skor, kläder och bakning (din cheese-cake var mums)!6. Vad skulle du vilja att jag bloggade mer om? Samma som punkt 5!

 6. 1. Hur gammal är du? – 19 år :)2. Bloggar du? (Lämna gärna adressen!) – mrsyaacob@hotmail.se3. Har vi träffats i det verkliga livet? – nej men hoppas jag gör det någon dag:)4. Minns du hur du hittade hit? – ja, jag läste en annans blogg & såg din komentar, så klicka in på din blogg :)5. Vilka blogginlägg, som jag publicerar, uppskattar du mest? – mode, skönhet, inredning, bakning, kändis nytt, det mesta faktiskt :)6. Vad skulle du vilja att jag bloggade mer om? mer om skönhet 🙂

 7. Hej Söta Maria, Rolig formulär! =)1. 262. Yes. http://www.mellose.se3. Nej, men kanske snart? =)4. Du kommenterade min blogg och har sedan dess fastnat för din fantastiska och färgglada blogg!5. Alla!6. Jag tycker att den är bra som den är. För den kännetecknar dig och din stil och visar vem du är som person. Kram på dig!Önskar dig all Lycka!/Melissa

 8. 1. 212. Nej3. Nepp4. Du hade kommenterat på ett inlägg i en blogg som jag följer. klickade på dit namn och fasnade för din blogg;)5. Bakningen får det bli.6. Lite mer av bakningen kanske, dagen outfit?

 9. 1. 212. Nej tyvärr :)3. Vi har inte träffat i verkligheten men vi har en gemensam vän, Farriz.4. Jag kommer faktiskt inte ihåg men jag hittade din blogg redan ibörjan när du började blogga som ett projekt du hade (vad jag kommer ihåg).5. Jag uppskattar nästan allt 🙂 Älskar främst att du har fötterna på jorden och inte är uppe i himmelriket och tittar ner på dina läsare. Du skriver exempelvis om smycken och enkla saker, allt från DG till ÖB! I love it!6. Fortsätt med det du gör! Mer billiga smycken och kläder, och överhuvudtaget tips :)Jag tycker även att det är bra att du är intresserad av oss :)Kram, Jwan

 10. Eli:1. 282. Nej3. Ja4. Tror att en av våra vänner länkade till dig på sin blogg. Eller via AUF? Minns inte.5. Alla inlägg som är inspirerande (som dina senaste med "dagens budskap") och alla tips man får av dig. 6. Fler inlägg som passar under "Inspiration" och "Självkänsla". Tycker det är som en frisk fläkt i jämförelse med vad alla andra bloggar om.

 11. 1. 182. Ja, iflow.blogg.se :)3. Har vi nog inte!4. Ja, var på fest hos min vän dalida, hon nämnde att gabriella, som var där, är syster med "jönköpings typ största bloggerska" och jag googlade dig och har fastnat för din blogg sen dess! 5. Dina modetips och bröllopsbilder! Förstår att du inte vill visa så mycket, men undrade lite om du ville visa bilder på dig från din bröllopsdag och din klänning? 6. Vet inte riktigt, har en riktigt bra blandning av allt! Lite skönhetstips kanske 🙂

 12. 1. 24 2. Nej, men funderar på att böörja göra det 😀 (jkpg-dialekt)3. Japp, många gånger :)4. Du är en av mina absolut bästa vänner så givetvis hittade jag hit så småningom 😉 <35. Precis allt. Jag blir lycklig när jag ser din blogg..dessvärre hinner jag inte checka in den så ofta som jag hade velat..men det kommer (= 6. hmm…jag tycker du får med det mesta av allt. Mycket bra smak har du dessutom 😉 Fortsätt i den stilen.Pussar i en stor säck kommer här ❤

 13. 1. 17, snart 18 ;)2. Ja, dock under lösenord.3. Nej.4. Ja, via Cattis (tror jag att hon hette?) blogg.5. Allt – mode, inredning, tips, tv/musik/böcker och personliga saker.6. Mer om dig! Ditt liv osv!

 14. 1. 212. Inte längre :)3. Jaa, på ett bröllop och du låna mig puder som jag var i desperat behov av!4. Oj det kommer jag inte ihåg, har ju följt den så himla länge nu, favvobloggen5. Verkligen allt. Från musik, kläder, tips, bakning, film.. Allt!6. Hmm, du blandar redan så bra.

 15. 1. 21 år!2. sandranagy.devote.se3. Nä, inte vad jag känner till ;)4. Av en slump, och fastnade för din fina design och roliga inlägg!5. Alla! Men speciellt de fina kollagen du gör! Om jag av avundsjuk på dina redigeringar? Joo, lite grann sådär ;)6. Fortsätt bara som du gör så stannar åtminstone jag! Men snälla, ingen mer långpaus! 🙂

 16. 1. 20år2. ja, http://doreenlazar.blogspot.com/3. Det tror jag inte.4. Jag såg en kommentar från dig hos Sanna, så hittade jag hit och satt fast här resten av dagen.5. Alla är bra, men mest mode och budskap.6. Jag tycker du får med det mesta, men gärna mer om dig själv. Sen förstår jag om du inte vill :)Passar på och grattar på namnsdagen! 🙂

 17. 1. Jag är 23 år2. Ja3. Nej4. Nej tyvärr inte5. Jag gillar det mesta ( mode, tips, dagens budskap, inredning m.m. )6. Kanske lite mer personliga inlägg

 18. 1. 15 år 2. jaaa de gör jag http://Mysecretofjoy.blogspot.com3. nej4. Jag tror det va så att jag sökte något på google om fashion och fame och så dök din blogg upp.5. Det mesta gillar jag nog 🙂 tips, dagens budskap allt 😀 hehe6. hmm….kommer inte på något just nu iallafall

 19. 1. 20år2. Nej3. Nej4. Genom att läsa Melissas blogg5. Hudvård och Klädsel, vad man kan ha på sig på dejter, när man ska ut och fika med vänner eller om man ska på fest, osv =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s