Idag har jag namnsdag!

God morgon fina ni!
Har ni sovit gott? Jag vaknade tidigt idag och ska snart iväg på morgonmötet på kontoret. Ska först måla om naglarna. De blir mjölkvita igen, men målar om för att resultatet inte blev så snyggt igår. På bilderna ser ni lacket, det kommer från Mavala (var först på jakt efter lacket från Chanel, sååå snyggt, men det säljs tyvärr inte längre). Efter mitt möte väntar en lång dag på Vågen och Krämaren (två shoppinggallerior här i Örebro). Ska förbereda inför en fotografering som sker nu i veckan och det är massor som ska fixas. Nu ska jag ta på mig ett stort halsband och måla naglarna! Har på mig min nya blus idag med markerade axlar, love it! Hoppas att ni alla får en finfin dag, se till att få ut det mesta av dagen! Kram!

Ps! Det är den 28 februari idag. Februaris allra sista dag och även min namnsdag, yeeey! :-)

9 reaktioner till “Idag har jag namnsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s