Så här ser det ut i min hall just nu!


Hej på er alla! Jag är så trött att jag egentligen inte ens orkar skriva det här. Jag har varit igång sedan tidigt i morse med att plocka plagg inför en stor plåtning. Kom hem för en timma sedan med över 40 påsar! De tar upp nästan hela hallen! Är heeeeelt sluuuuuut, kan någon komma hit och ge mig fotmassage? Mina fötter är helt slutkörda! Jag är sååå sliten att jag inte ens orkar ta snygga bilder, haha! Snart ska jag gå igenom varje påse och vartenda plagg för att skriva ner namn och pris. Fattar inte hur jag ska få med mig allt till plåtningen imorgon, haha, det är så sjukt mycket kläder jag valt ut! Tror nog att jag får leta fram en stor resväska från förrådet… Fördelen med att plocka kläder, förutom att det är riktigt kul, är att man får så jäkla bra koll på vad butikerna har för plagg! Jag har hittat sååååååååå mycket till mig själv som jag ska köpa, hahaha! Vi hörs senare fina ni, har ni haft en bra dag förresten? Hoppas det! Kram!

6 reaktioner till “Så här ser det ut i min hall just nu!

  1. guud va mkt! blir galet shopping sugen när jag ser detta men har intalat mig själv ingen mer shopping i år för har spenderat för mkt på kläder på sistonde :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s