Loreen – My Heart is Refusing Me

I år har jag inte följt melodifestivalen så jag har inte så stor koll på vilka som gått vidare. Men igår såg jag Loreen uppträda på Tv 4 och jag undrar verkligen hur hon kunde åka ut? Såååå bra låt! I tv framförde hon en akustisk och mycket lugnare version av låten and I loved it! Hon hade helt klart kunnat vinna Eurovision med den här låten.

Här är originalversionen:

5 reaktioner till “Loreen – My Heart is Refusing Me

  1. Hon var min favorit och jag älskar hennes låt också…förstår inte heller hur hon kunde åka ut.Ha en trevlig helg =)

  2. Kan inte förstå att folk röstar så knasigt!Av den anledningen har jag slutat följa Melodifestivalen. Råkade zappa in på kanalen och då hörde jag Loreens låt. Var säker på att hon skulle vidare och vinna hela grejen. Men nej…såklart inte!Den här versionen fick mig att rysa. <3P&KEli

  3. Den är ju toppenbra! 🙂 Tyvärr verkar Sverige ha en konstig smak eller något annat att gå på när det gäller Melodifestivalen kanske därför vi inte vinner?!

  4. Jag gillade också den låten och tror också att hon hade kunnat vinna… Men vi svenskar är lite dåliga på att tänka vad som kan gillas av världen och inte bara av Sverige… :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s