Idag är det Fashion Block Party

God morgon alla fina!
Hur mår ni idag? Skönt med helg va? Jag vaknade för en liten stund sedan och ska snart ge mig iväg till Våghustorget här i Örebro. Idag anordnas nämligen Fashion Block Party. Jag är delaktig och kommer att finnas på plats hela dagen mellan klockan 10-16. Kom jättegärna förbi och hälsa eller prata en liten stund. Under dagen bjuds det på inspirerande modevisningar (inne på Vågen Gallerian), roliga tävlingar och en massa annat skoj. Du kan läsa mer om tillställningen HÄR. Ses vi där?

En reaktion till “Idag är det Fashion Block Party

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s