Virkad väst + akuten

Hallå där! Har spenderat 4,5 timmar på akuten idag. Träffade läkaren i sammanlagt 7 minuter, resten av tiden fick jag vänta. Röntgen tog typ 10 minuter. Tån är i alla fall inte bruten, vilket känns skönt. Den gör dock sjukt ont så jag går på smärtstillande. Eftersom jag förlorade en massa timmar på att sitta och vänta på akuten, måste jag sitta och arbeta lite nu för att komma ikapp med arbetet.

Tog en liten paus nu för att uppdatera er lite. Tänkte visa upp den här vackra västen som jag hittade inne hos MQ när jag gjorde ett modejobb för Vågen. Visst är den fin? En virkad väst och ett par virkade shorts prioriterar jag i sommar. Pris: 399 kr.

En reaktion till “Virkad väst + akuten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s