Min klänning i blått

För ett år sedan provade jag den här klänningen, i blått, hos BikBok. Den enda skillnaden var dock att den jag testade var kort. Minns faktiskt inte varför jag inte köpte den. Jag letade klänning inför ett bröllop och tyckte nog att den var för lite för vanlig för ett bröllop. Men nu såg jag på Thereses blogg att den kommit ut som långklänning också! Woho! Den blå färgtonen tillhör en av min favoriter. Blir definitivt ett köp om jag ser den i butik! Kostar 499 kr.

5 reaktioner till “Min klänning i blått

  1. jag ska också köpa den om jag ser den! Såg den också hos therese och jag hoppas att den är fin på ( läs inte för lång) för färgen är underbar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s