Ooey gooey brownies

Bild lånad från Kalasgott

Har precis droppat ner en burk med kondenserad mjölk i en kastrull med vatten. Där ska den ligga och koka i tre timmar för att förvandlas till dulce de leche. Tänkte att jag skulle testa detta recept som den här grymt talangfulla tjejen har skapat. Följde hennes blogg långt innan hon var med i Sveriges Mästerkock, därför är det extra roligt att se henne på tv nu. Hoppas verkligen hon vinner! :-) Ikväll ska det i alla fall bakas, så nu förbereder jag alltså burken som ska kokas i tre timmar… Hoppas det blir gott, men det tror jag nog!

5 reaktioner till “Ooey gooey brownies

  1. Jag som inte är så jätteförtjust i varken kola eller choklad blev jättesugen nu 🙂 Mmmm 🙂 Hoppas att allt är bra med fina dig! Jag älskar verkligen örhängena!! Kramar

  2. Oh My God!! De här måste jag göra idag!! :))Maria, säg till när du är i Stockholm! Vi måste ses då :)Puss & kram,Melissa

  3. Sandra: I know the feeling, vänta tills du smakar dem ;)Anonym: Absolut, kommer publicera bilder!Malin: Tack gullet! De var verkligen smarriga! Vad roligt att du gillade dem, de passar dig! Kram!Melissa: Såg att du gjorde dem, de såg riktigt goooooda ut! Kan hålla med dig om att de är mäktiga! Absolut, vi MÅSTE ses nästa gång jag har vägarna förbi! Samma sak gäller dig om du skulle komma till Örebro 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s