Rachel Zoe i reklam för Lindex

Hittade den här videon där man får ett litet tjuvkik på kollektionen som Rachel Zoe stylar för Lindex. Ser mycket fint ut, fastnade verkligen för den rosa klänningen som är med i några sekunder. Tråkigt dock att Rachel själv är sönderretuscherad igenom hela filmen (syns tydligt om ni tittar i större upplösning än storleken här på bloggen). Det är så dåligt retuscherat att man tittar mer på hennes ansikte än på kläderna, haha. Hon har inte en enda rynka runt ögonen, till och med de naturliga rynkorna kring munnen/kinderna är suddiga. Oh well, ser fram emot att se kläderna in real life.

3 reaktioner till “Rachel Zoe i reklam för Lindex

  1. Men oj, hon ser inte alls ut som hon brukar göra! Undra om hon gått med på att dem ska retuschera så mycket? För så ser hon inte ut i sitt program =S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s