Blommorna hemma hos mig

Som ni läsare nog redan vet så äskar jag levande blommor. Jag försöker ofta köpa med mig lite färska blommor från stan, tycker de livar upp så otroligt mycket. De senaste dagarna har jag verkligen fullt med färska blommor här hemma så jag samlade ihop bilderna och visar dem i ett och samma inlägg.


Mannen överraskade mig med en stor blombukett i förra veckan. Så himla gulligt.


Köpte hem dessa lila tulpaner när vi handlade i söndags. Älskar verkligen den dova färgen.


Igår fick jag denna underbara bukett med olika typer av tulpaner med bud. De var från min svägerska, så himla snällt! Tack!

6 reaktioner till “Blommorna hemma hos mig

  1. Att köpa blommor är jag sjukt dålig på! Kan va för att inget lever mer än 2 dar hos mig typ, haha. Är du duktig på att sköta dem?

  2. Lexi: Haha va söt! 🙂 Jodå de brukar hålla här hemma, beror givetvis på blommornas kvalité. De från blomsterbutikerna brukar hålla lite längre än de från exempelvis mathandeln. Sen gäller det väl att se till så att de alltid har vatten, tulpaner slukar vatten! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s