Skor från Tommy Hilfiger

Igår var jag på jakt efter nya vårskor. Jag hittade mina favoriter redan i helgen, men tyvärr var de för små och fanns inte i större storlek. De kom från Fred Perry och du hittar dem på min andra blogg. Jag fortsatte min skojakt och lyckades hitta dessa fina från Tommy Hilfiger. De sitter hur bra som helst och jag är sååå glad över att jag fick tag på ett par ”denim-mönstrade” tygskor. Tycker det är så jäkla snyggt till brunbrända ben.

2 reaktioner till “Skor från Tommy Hilfiger

  1. ohh va du e underbar! tack så mycket söta du, jag har sparat ner den nu 😀 ohh fina skor du köpt, perfekta för en helgs promenad eller en riktigt shopping dag :)kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s