Imorgon släpps Conscious Collection

Hallå allihopa! Hur mår ni idag? Sovit gott? :-)
Häromdagen hittade jag en hel del plagg ur Conscious Collection hos H&M. Kollektionen ska inte släppas förrän imorgon, men tydligen så har vissa plagg redan ställts ut i butikerna. Lite tråkigt för de som väntat länge och missar plaggen. Jag provade några shorts, men hittade inget som jag fastnade för. Istället väntar jag till imorgon då hela kollektionen finns till salu. Jag kommer att vara på jakt efter dessa tre plagg som ni ser i kollaget ovan. Jag har tidigare bloggat om hela kollektionen, klicka HÄR om du vill se bilder på alla plagg.

2 reaktioner till “Imorgon släpps Conscious Collection

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s