Mirakel

Jag är så obeskrivligt glad just nu. Idag skedde ett mirakel. Helt otroligt. Tror inte riktigt att det har sjunkit in ännu. Vill inte riktigt gå in på vad det handlar om men jag vill att ni alla tar en minut och bara tänker på hur bra ni har det. Ta ingenting för givet. Blir tårögd bara jag skriver det här, vill berätta så mycket, men samtidigt inte för mycket. Så jag avslutar skrivandet nu. Jag vet att det är orättvist att jag säger a och inte b, men jag känner inte att jag kan vara så privat. Ville egentligen bara meddela att jag varit med om ett mirakel. Inte varje person som kan säga det. Ta hand om er! :-)

9 reaktioner till “Mirakel

  1. ohh gud va nyfiken jag blir! Jätteglad för din skull, vet såklart inte vad det handlar om men om du blir så glad av det måste det ju bara vara positivt :))

  2. Gravid? 😉 För oss tog det två år så när jag äntligen blev gravid var det mirakel för oss. Så så fort jag läste det så tänkte jag på graviditet. Hoppas att du inte tar illa upp! 😉 tash

  3. Ryser bara jag läser detta! Vill du inte ens säga vad det handlar om?=) Saker och ting sker utav en anleding, jag tror på att allt som händer har en mening. vi får tecken varje dag men vet inte alltid vad det är eller förstår dem. Som du skriver… vi ska vara tacksamma över det vi har i våra liv! Ha det bäst, Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s