Fyra köp från Zara

God morgon alla mina läsare!
Har varit uppe sedan tio i sju och fått lite arbete gjort. Vaknade jättetidigt och kunde inte somna om så det var lika bra att stiga upp. Älskar att vakna tidigt för då blir dygnet så himla mycket längre och jag får så mycket mer gjort. Har exempelvis redan hunnit shoppa, haha. Kikade i morse in hos Zara på nätet och spanade in deras nyheter. Gissa om jag blev glad över att få se dessa klackar i butik. Äntligen! Har ju suktat över dem så otroligt länge! Hoppas bara de uppfyller mina förväntningar. Klickade även hem tre färgglada toppar. En rosa, en grön och en blå. Ni känner nog igen dem då de blivit rätt så poppis bland bloggare. Tycker de är riktigt fina! Hoppas att ni får en härlig dag, kram!

En reaktion till “Fyra köp från Zara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s