Blommig sommarklänning

Ibland kan man ha tur! Förra veckan när jag satt i bilen och väntade på att rödljusen skulle bli gröna, fick jag syn på en cyklist. Hon hade på sig en blommig klänning ihop med svarta leggings med skinndetaljer över knäna, converse-skor, jeansjacka och en snygg handväska. Blev riktigt inspirerad och verkligen sugen på en småblommig klänning. När jag bara några minuter senare var inne hos H&M så hittade jag en likadan klänning som cyklisten, yeeey haha. Den fick givetvis följa med hem! Tänk er den i sommar med brunbränd kropp!

4 reaktioner till “Blommig sommarklänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s