Morgonmöte och Big Brother

God morgon!
Sovit gott? Hoppas det! Vaknade upp till underbart väder, hoppas det håller i sig hela dagen. Jag ska snart springa iväg på ett möte inne i stan. Just nu går den nya Big Brother-låten på repeat medan jag fixar mig. Först tyckte jag att den var sådär. Haha, men den blir faktiskt bättre och bättre för varje gång jag hör den. E ni me jao? ;-)

Hoppas att ni alla får en fin start på veckan. Glöm inte att göra det bästa utav dagen! Och klicka in på min andra blogg och tala om vad DU vill vinna i pris från butikerna på Vågen. Kram.

En reaktion till “Morgonmöte och Big Brother

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s