Alexandra Stan – Mr Saxobeat

Halloj! Hoppas att ni alla mår bra! Själv har jag precis kommit tillbaka till kontoret efter att ha sprungit lite ärenden på stan. Kollade just mailen och såg att Zara har svarat på mitt mail angående de trasiga plaggen.

We are sorry that you have received two faulty items in your order XXXXXX as our products go through a strict quality control. Please note that we tried to call you yesterday regarding this issue, to no avail.
Before you request a postal return through or website or take the items back to any of our stores in Sweden, please give us the references of the faulty items and we will check availability in our warehouse to try to replace them. In case you prefer it, we can also refund them.

Skönt att det löser sig! Förresten, i eftermiddag lägger jag upp tävlingen där ni kan vinna cookies från Marabou, så missa inte det. Jag drar hela 8 vinnare! Här kommer dagens låt:

En reaktion till “Alexandra Stan – Mr Saxobeat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s