William & Kates andra bröllop!

Hahaha!!! Den här videon såg jag för ett tag sedan men glömde faktiskt bort att lägga upp den här på bloggen. Det är ett mobilföretag som skapat en reklamfilm där de iscensatt prins William och Kates bröllop. Riktigt kul att se den igen nu EFTER bröllopet. De har verkligen lyckats hitta personer som liknar kungligheterna. Sen lyckades de även träffa rätt med hattarna, alla kvinnliga gäster hade ju hatt igår på bröllopet! En annan sak som kan påpekas är att de som skapat reklamen tydligen har utgått från youtube-klippet med brudparet som dansar ner för altaret.

2 reaktioner till “William & Kates andra bröllop!

  1. Ha ha ha, underbart! Jag skrattade högt! Jag älskar också "orginalet" som du länkar till! Det är nåt så härligt med glada människor som dansar järnet! Har du sett det här klippet, http://www.youtube.com/watch?v=OEdVfyt-mLw med alla anställda på ett sjukhus i USA som dansar med rosa skyddshandskar på för att manifistera "Rosa bandet"? Man blir helt rörd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s