Fullkornspizza

Hej på er! Idag har vädret varit konstigt. Ena stunden skiner solen, nästa ösregnar det. Nu är det uppehåll och solen har vågat sig fram igen. Här hemma har jag lagat pizzor, blir så mycket godare än att köpa hem, även om det också är gott ibland. Brukar köra med enkla tillbehör, denna gång blev det kalkon, lök, champisar, extra lagrad ost (10%) och banan. Perfekt söndagsmat! Testade förresten att baka degen denna gång med fullkornsmjöl, blev riktigt lyckat!

2 reaktioner till “Fullkornspizza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s