Skorna från Zara får stanna!

Jag beslutade mig för att behålla skorna från Zara. Topparna skickar jag dock tillbaka. Riktigt konstigt att jag fick trasiga plagg, för enligt Zara så genomgår varje plagg flera kontroller innan de skickas ut. Hmm, känns tveksamt. Dock beklagade de verkligen det hela och erbjöd att ersätta mig. Så nu är jag sugen på att shoppa massa färgglada plagg! Tillbaka till skorna. De är lite trånga men jag har redan lyckats töja dem en hel del – så de stannar! De är ju så sjukt snygga!!! Sålde slut direkt på hemsidan. Höhöhö. Haha.

4 reaktioner till “Skorna från Zara får stanna!

  1. Finns en läder mousse att köpa på bianco som töjer utSkorna. Funkar super på dessa skor, du får bara spraya på insidan och gnugga in den. Tror den ska heta leather stretch? Lovar att den funkar iaf! Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s