Rosa naglar från Chanel

Nu är naglarna nymålade i en bubbelgumsrosa nyans. Lacket kommer från Chanel och heter Organdy nr 165. Vanligtvis brukar jag köpa lite billigare nagellack, men om man stryker på mer än ett lager av de lacken så uppstår redan nästa dag fula små luftbubblor över lacket. Dessutom brukar de inte sitta på plats så värst länge.

Detta från Chanel bar jag även tidigare i veckan. Jag penslade på i söndags och inte förrän i torsdags började det flagna. Dessutom fanns det inte en enda luftbubbla, trots två lager av nagellack. Framöver ska jag köpa dyrare lack för klassiska färger som behöver mer än ett lager och billiga lack för trendiga färger som endast behöver en påstrykning.

2 reaktioner till “Rosa naglar från Chanel

  1. Å så fint, vilken perfekt rosa färg! Kan hålla med om att dyrare lack är hållbarare, men ibland inte och ibland är de billiga riktigt bra ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s