Frukostbuffé hemma!


God morgon!
Vi vaknade för någon timme sedan och förberedde oss för att gå ut och äta frukost på hotell. Eftersom klockan var nio, och frukosten avslutas kl 10, ändrade vi oss helt och valde att stanna hemma. Min man åkte istället iväg för att köpa nybakat bröd och massa annat gott som vi kan äta till frukost här hemma. Nu väntar jag på att han ska komma tillbaka. Blev i skrivande stund riktigt sugen på vattenmelon, mums, ska skicka ett sms och fråga om han är kvar i butiken. Hoppas… Nahepp, det var han inte (fick just svar haha). Blir nog bra ändå! Hörs senare era snyggingar!

3 reaktioner till “Frukostbuffé hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s