Jag vill ha…

Jag vill ha samma frukost idag igen!

God morgon alla glada!
Idag är det tisdag! Hur mår ni? Här är allt bra, förutom en snuvig näsa. Har varit förkyld i en vecka nu och jag börjar, nej jag ÄR, trött på det. På bilden ser ni frukosten från i söndags. Det blev ingen vattenmelon, men jag fick söta jordgubbar istället! Hann idag inte få i mig någon frukost så gissa om jag blir hungrig när jag tittar på den här bilden?! Häller i mig en massa jordgubbste på kontoret istället. Hörs senare, ha en bra dag allihopa!

3 reaktioner till “Jag vill ha…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s