Tips till alla skotokiga örebroare!

Ni vet redan att jag bloggar för shoppinggallerian Vågen och det har ju sina fördelar. Exempelvis fick jag i förväg veta att man hos Bianco idag (fram till på söndag) får köpa 3 par skor till priset av 2! Man får alltså det billigaste på köpet. Föll pladask för de som jag fotat här ovan, lovely! Detta gäller alltså Bianco här i Örebro, vet tyvärr inte hur det ser ut i övriga butiker i landet.

Update: Läste på deras hemsida att det gäller alla butiker i Sverige, yeeey!

3 reaktioner till “Tips till alla skotokiga örebroare!

  1. åh vilka snygga skor! Sv: ja! exakt så tänkte jag också när jag kollade, särskilt New Girl. Jag ser liksom Zooey som en som är med i filmer haha. Kan inte tänka mig henne i en serie. Men det blir nog bra! JA! Jag satt länge och funderade varför jag kände igen honom och sen kom jag på det! Han är så himla söt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s