Hermès-inspirerade väskor

Dessa sjukt snygga väskor såg jag för länge sedan Gina Tricots hemsida. Det var inte förrän nu i veckan som jag fick syn på dem i butik och jag blev faktiskt positivt överraskad. De är lika fina i verkligheten som på bilden! Dock var de mycket mindre än vad jag trodde, men de var läckra ändå! Gillade båda färgerna jättemycket – de är klassiska och gör sig bra på enkelt utformade väskor som dessa. Om du tycker att du känner igen modellen så är det nog främst för att de liknar Hèrmes snygga väskor som kostar flera hundra tusentals kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s