Jag fick mina färgglada toppar till slut!

Här ser ni fyra av de sex plagg som jag köpte igår. Ni minns väl topparna som jag beställde från Zara? De var ju som ni kanske vet trasiga när jag fick dem, så en retur var nödvändig. Hade dessutom ingen lust att beställa nya igen. Men tur var väl det, för igår hittade jag dessa toppar hos Lindex! Alla färger var så himla snygga att jag inte kunde välja vilka jag skulle köpa. Men det löste jag snabbt genom att köpa alla fyra varianter, haha! Älskar verkligen de knalliga färgerna, favoriterna är den hallonrosa och den blå. 149 kr/st kostar dem, hundra kronor billigare än de från Zara, ha!

3 reaktioner till “Jag fick mina färgglada toppar till slut!

  1. hej maria! lånade din understa bild härifrån, självklart länkade jag. hoppas det är ok, annars säg till så tar jag bort den genast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s