Dagens klädsel

Blus = Gina Tricot. Jeans = Nudie. Skor = Zara.

Hallå allihopa! Vilken lång dag det har varit. Vi har precis sett klart Champions Leauge-finalen mellan Barcelona & Manchester United och ska nu titta på film. Tänkte bjuda på dagens outfit som jag idag testade att fota med min dator. Bilderna är inte av samma kvalité som med systemkameran, men det blev betydligt lättare att fota mig själv på detta sätt. Nu kan jag bjuda på mina egna outfits oftare!

5 reaktioner till “Dagens klädsel

  1. Brukar läsa din blogg väldigt ofta och vill nu tipsa om mitt egna företag, Mylo Beauty.Jag är utbildad Make up artist från International make up center i sthlm och har nu öppnat ett eget företag. Jag finns på Salong ONE i Södertälje. Jag gör make up's för olika tillfällen, hårtyling/ uppsättingar och lätta ansiktsbehandlingar.Så kom gärna förbi och titta eller gå in och gilla på facebook:) Sök på Mylo Beauty så finns allt där.MvH/ MyOch den där blusen var verkligen fin!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s