Lite tankar + pudrig skapelse


Blir rörd av era fina ord. Tack! Men jag har faktiskt inte tagit något beslut ännu angående den här bloggen. Måste erkänna att det har varit skönt att inte känna att jag behöver uppdatera här. Samtidigt har det flera gånger uppstått situationer då jag tänkt ”åh det här måste jag tipsa om på bloggen!”. Jag saknar bloggen, jag vet bara inte om det är tillräckligt mycket.

Saknar ni mig allt för mycket kan ni under tiden besöka min andra blogg där jag bland annat tipsar om klänningen på bilden här ovan.

10 reaktioner till “Lite tankar + pudrig skapelse

  1. jag har känt likadant många gånger, men varje gång jag bestämmer mig för att pausa klara jag inte av att hålla mig borta! så ta i alla fall inte bort bloggen, för om du ångrar dig måste du börja om på nytt. det suger, tro mig.

  2. blogga lite när du vill annars:) blir ju jobbigt när man "måste". sv: jo men det började den 12:e i USA. Förhoppnings dyker det upp snart:)

  3. sv: haha oj! alltså hon dör, men ändå inte hahahha. Hon lever iaf 😉 Du får kolla och ta reda på det. Ska inte spoila (mer) 🙂

  4. Jag tycker du ska fortsätta blogga! UTAN tvekan! För du är så duktig på det och du lyckas underhålla med litet som stort i varje inlägg. När det gäller kommentarerna är det PRECIS likadant inne hos mig. Ibland kan man undra om dom kostar pengar, för folk snålar ju med dom :pMen här får du en, och jag hoppas den gav dig ett leende på läpparna! Keep up the good work. Kramar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s