Britney Spears – I Wanna Go

Idag är det videopremiär för Britney Spears. Det är låten I Wanna Go som nu fått en egen video. Den känns verkligen som ”gamla” Britney. Sen om det är bra eller dålig låter jag er avgöra. Själva låten har jag inte lyssnat så mycket på ännu men gillar redan visslingarna och rytmen i verserna. Vad tycker ni? Topp eller flopp?

3 reaktioner till “Britney Spears – I Wanna Go

  1. Fyyy va läskigt!! Vi la upp samma video och skrev ungefär samma sak och då hade jag inte ens varit inne här och sett att du lagt upp den, hahaha.Hoppas allt e bra! Kram

  2. Hej! Har ni sett The Arks nya version av vår gamla reklamlåt Pantamera? The Ark har återvunnit en gammal låt till en riktigt bra ny! Blir den årets sommarplåga? Musikvideon finns vår hemsida: http://hit.pantamera.nu/ Nu kan alla som vill ladda upp egna versioner av Pantamera-låten på vår webb och vara med och tävla om fina priser. Kanske du, eller någon av läsarna, vill vara med? Vi hoppas att vår och The Arks satsning ska inspirera svenskar att panta ännu mera! /Katarina Lundell på Returpack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s