Student-makeup

Som ni säkert märkt så har jag börjat blogga igen. Jag tror att jag kommer fortsätta med bloggandet, men dock blir det när jag känner att jag har tid och lust till det. Det är verkligen sjukt svårt att bara släppa taget om bloggen så jag kommer fortsätta ett tag till. Dock funderar jag på att göra ett par förändringar. Mer om det en annan gång.

Jag hann vara med om en hel del roligt under bloggpausen. Min syster tog studenten och jag fick äran att vakna klockan 05:00 (gäsp!) på studentdagen för att fixa hennes hår och smink. Det blev två olika sminkningar, en under dagen och en till kvällen. Tänkte att jag skulle visa lite bilder på sminkningen jag gjorde för kvällen. Fokus lade jag på ögonen genom en sotning i svarta, silvriga och vita toner. Vill bara påpeka att det var svårt att fånga sminkningen på bild, det blev sååå mycket snyggare i verkligheten! Fotade i alla fall med och utan blixt för att visa så bra som möjligt.

12 reaktioner till “Student-makeup

  1. tack snälla ! :)Va fint det blev, jag är jätte dålig på att sminka mig, spec. ögonskuggor drf har jag aldrig det. Men älskar sotat !

  2. Vad duktig du är på att sminka – det blev verkligen snyggt! Och jätteroligt att du fortsätter att blogga, helt rätt tänkt att inte känna någon press på att uppdatera så ofta, bara när lusten finns.

  3. Tack så mkt alla! Eva: Tack fina du! Precis, känner att det blir bäst så :)My: Nej har inte gått någon utbildning, har alltid tyckt att det är roligt med smink och testat mig fram 🙂 Kram

  4. vacker syster du har och va fint du sminkat henne 🙂 jag vet inte varför men inte hennes ansikte känns bekant på nåt sätt. jobbar hon på NK ?kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s