Spice Girls

Hallå där! Hoppas att ni alla haft en mysig midsommar. Sitter just nu och segar hemma med datorn i knät. Väntar på att maken ska komma hem med lite lördagsgodis och filmer. Surfade runt på youtube och hittade en massa videos från 90-talet. Minns ni Spice Girls första låt Wannabe? Haha! Hur många gånger uppträdde man inte till den i skolan?! Har skrattat en massa åt hur de faktiskt ser ut. Knasiga kläder, knasiga mooves. Har ni glömt hur Victoria Beckham såg ut innan alla operationer så kan ni ju titta på videon nedan.


Det här var en av mina favoriter som ung:

Troligtvis Spice Girls finaste låt:

Varför har Victoria på sig en bikini?! Haha!

Den här är också fin:


Och den här:

3 reaktioner till “Spice Girls

  1. hahaha aa de va verkligen tider.. Man saknar lite pojkband/flickband nu för tiden.. Alla ska köra solo… Backstreet Boys var ju oxå en av dem. Iallafall på min tid. Jag vet inte hur gammal du just är, men för mig var de BSB o SpiceGirls

  2. Hahahaha!! Fyfan vad kul! Det bästa är att jag och tjejerna fick för oss att dansa till dem igårkväll och idag körde vi hela eftermiddagen med att bara sitta och youtube:a dem. så härliga de va. bästa bandet!! Haha GIRLPOWER :)) //Z

  3. Ninweta: Haha, men ellerhur! Känns som att det bara fanns en massa band på den tiden, nsync, westlife, boyzone, all saint etc. Men mina favoriter var BSB helt klart!Z: Hahaha va roligt 😀 Jag började kolla på en och klickade vidare till nästa och nästa och nästa på youtube, massa roliga barndomsminnen!!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s