Reklamfilmsinspelning hela dagen lång

Hej allihopa! Hoppas att ni alla haft en bra dag. Själv har jag varit igång sedan i morse. På jobbet håller vi på att spela in en reklamfilm för en kund, så det har varit en massa spring och förberedelser på plats. Filmningen gick jättebra, vi ska fortsätta ikväll och även imorgon. Jag lyckades få med finaste Anni att vara med som statist också. Så ikväll ska jag ner till stan för lite mer filmning! Har ni inte upptäckt Annis blogg ännu så tycker jag att ni ska klicka er in på den. Läser den varje dag!

Här nedan ser ni en bild på när jag följde inspelningen via regissörens tv-platta-grej, haha. Och nej, det är inte äpplen vi gör reklam för, hahaha. Det är en galleria här i Örebro som heter Krämaren. Reklamfilmen kommer ut i höst, lovar att lägga upp den här på bloggen när den kommer ut. Kommer bli hur bra som helst!

4 reaktioner till “Reklamfilmsinspelning hela dagen lång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s