Lyckad reklamfilmsinspelning och lite bullar på det!

Hjälp vilken vecka jag har haft! Som jag berättat tidigare så har vi spelat in en reklamfilm. Det har varit hur kul som helst, men samtidigt så tar det på krafterna. Första filmdagen startade vi klockan 09:00 och höll på fram till 02:00 på natten (med paus mellan 17-21)! Men som sagt, det har varit sjukt kul och jag har lärt mig massor! Vill bara förklara för er så att ni förstår varför jag inte har bloggat så mycket denna vecka. Så denna helg har varit riktigt efterlängtad. Kommer spendera den genom att bara ta det lugnt och koppla av. Och hur göra jag det på bästa sätt? Jo, jag bakar! Hahahaha, jag vet, det låter knäppt, men jag tycker det är skitkul att baka. Det är avslappnande för mig, fråga inte varför för jag har ingen aning. Det knäppa är att jag inte är så förtjust i att äta bakverken. Gillar bara att baka, haha!

Denna gång var jag sugen på att baka något nytt. Därför slängde jag ihop lite grejer och prövade mig fram. Det blev bullar fyllda med vaniljkräm. Jag har precis satt in den första plåten i ugnen så det återstår att se hur slutresultatet blir. De ser dock riiiiktigt goda ut nu när de har jäst! Bilden här nedan tog jag precis när jag fyllt dem. De blev hur stora som helst efter jäsningen, haha. Kan visa bild senare om ni vill!

6 reaktioner till “Lyckad reklamfilmsinspelning och lite bullar på det!

  1. men va gott :)Du har väl inet missat tävlingen somär igång på bloggen där du kan vinna en sminkning av mig.Utbildad och diplomerad mek up artist som äslkar sitt yrke :)KramMy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s