Keep Calm And Carry On.

Den här bilden publicerade jag på min andra blogg. Jag vet att många av er är nyfikna på hur det ser ut hemma hos mig, därför tänkte jag även visa bilden här. Blomman är egentligen en brosch/håraccessoar, men jag tycker att den passar lika bra som inredningsdetalj, haha. Den kända Keep Calm And Carry On-tavlan har jag faktiskt gjort själv. Varför köpa en för några hundralappar när man kan göra en själv? ;-) Har gjort den i olika färger så att jag kan byta ut om jag tröttnar.

6 reaktioner till “Keep Calm And Carry On.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s