5 reaktioner till “Something blue.

  1. Mode från London! Style Encounters är ett nytt koncept som både vill inspierera och göra det enkelt för svenska modefantaster att köpa plagg och accessoarer som kan vara svårt att få tag i i Sverige. Kolla in bloggen och handla billiga Levi’s, coola halsband och Jack Daniels t-shirts!

  2. sv: ja jag älskar ju rachel också! Verkligen min favorit, finn kan dra 😉 Ja men precis, ingenting i Glee är direkt trovärdigt egentligen. Så dom kan ju bara dra ut på det. Att en säsong behöver ju inte betyda att ett helt år har gått. Som True Blood på 3 säsonger hade det gått 2 månader. Ojdå, det har jag aldrig sett! Men Ryan är lite knepig tycker jag. Som nu när han inte vill ha lika mycket musik i säsong 3, vad är det liksom? Och säsong 2 så var allt så otroligt otrovärdigt det mesta. Men vi får hoppas att det blir bättre i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s