Maten på hotellet

Hej allihopa! Hoppas att ni har det bra! Vi har precis avnjutit en trerätters middag på hotellets grekiska restaurang. Tidigare idag åt vi lunch på hotellets italienska restaurang. Hotellet har en stoooor bufférestaurang där det serveras frukost, lunch och middag. Utöver detta så har de fyra à la carte restauranger med olika teman; grekiskt, italienskt, asiatiskt (med bl.a. sushi) och mexikanskt. Vi har verkligen fastnat för den italienska och grekiska, underbar mat! På bilden ser ni efterrätten på den italienska restaurangen. Önskar att ni kunde smaka så att ni kan förstå hur obeskrivligt god den är!!! Kan verkligen rekommendera detta hotell!
Det var några som hade lite frågor? Hotellet heter Mitsis Faliraki Beach Hotel och vi åkte direkt från Örebro, med Ving.
Klicka på bilden för att se den i större format.

5 reaktioner till “Maten på hotellet

  1. Hej, jag Googlade runt lite och kom in på din blogg. Sökte lite info om just detta hotell då jag just bokat en resa dit med Ving. Det verkar ju som om det är ett bra hotell med bra och fräsch mat? Ingår även de olika à la carte-restaurangerna i all-inclusive konceptet?Hoppas ni får en fortsatt trevlig semestervistelse!MvhYvonne

  2. Yvonne: ja, vi är jättenöjda! Hoppas ni får rum i samma korridor som oss, då har ni tillgång till en pool via stege på balkongen 🙂 japp, à la carte ingår i all invlusive men man måste boka dem senast dagen innan. Mitt tips är att ni bokar in ngt för varje dag redan de första dagarna för platserna tar slut snabbt 🙂 hoppas ni får en härlig semester 🙂 /Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s