Mitsis Faliraki Beach på Rhodos

Hej allihopa! Nu är vi tillbaka igen efter en underbar vecka på Rhodos. Ni är många som hört av er med frågor kring hotellet så därför tänkte jag visa lite bilder från Vings hemsida. Hotellet heter Mitsis Faliraki Beach och är totalrenoverat! Fina bilder va? Det såg verkligen ut som på bilderna.

9 reaktioner till “Mitsis Faliraki Beach på Rhodos

  1. Hej Maria!Tack för att du delar med dig. Tänket fråga dig om du tycker att det vore värt att ta detta hotell och plats för en smekmånad? Tröttnar man på att vara där i 2 veckor? Några andra tips?Tack för svaret! Ta hand om dig och lycka till med bloggandet =)Kram

  2. Elis: Sorry för sent svar! Vi var där en vecka och det var hur bra som helst. Med 2 veckor finns det risk (som med alla andra all inclusive ställen) att man kan tröttna. Dock tror jag inte man gör det tack vare de andra restaurangerna som man kan välja! Sen beror det på vad ni är ute efter med er smekmånad. Vi ville ha en avkopplande semester och det fick vi, även om det är mycket folk på hotellet. Prioriterar ni en bra strand så kan jag rekommendera detta, sanden är mkt fin med tanke på att det är stenstrand på resten av Rhodos. Sen är Faliraki nära till Rhodos Stad dit man kan åka på utflykter och liknande. Annars finns det en liten "stan" i Faliraki som ligger nära hotellet. Vet inte vad jag ska berätta mer, hör gärna av dig om du har fler frågor! 🙂 Kram!

  3. Elis: Just det, hör av er dig researrangören och meddela att det är er smekmånad och att ni därför vill ha ett av de bättre rummen om det går. 🙂 De kontaktar i sin tur hotellet. Vi åkte med Ving.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s