Nyttiga och otroligt goda pajer

Klicka på bilden för att se den i större format.

Vilken tur att man kan mobilblogga! 🙂 Efter middagen bakade jag lite snabbt (tog 5 min att fixa) dessa nyttiga mini-pajer (med inte lika nyttig glass). Man kan göra dessa pajer lite olika men jag hade i banan, jordgubbar och hallon. Kan skriva ned receptet om ni vill, ni brukar ju uppskatta mina recept! 😀

6 reaktioner till “Nyttiga och otroligt goda pajer

  1. Visst är det gott ? Jag bara fick för mig att blanda jordgubben med bananen =DVi har inte kollat på så mycket film på sistone men snart lär vi göra det igen hehe och då kommer det upp =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s