Dagens klädsel


Örhängen = Smycka. Halsring = Köpt i Barcelona. Klocka = Asos.

Tröja = H&M. Jeans = Nudie. Väska = Mulberry.


Hallå allihopa! Hur har er dag varit? Själv har jag haft fullt upp hela dagen med jobb. Tog med mig jobbet hem och satt med det i några timmar, tiden går fort när man har roligt. Tog dock paus vid 21 för att se premiäravsittet av Svenska Hollywoodfruar. Haha, vilket avsnitt, såg ni det?

Invigde min nya tröja idag! Så snygg och bekväm, love it! H&M har faktiskt fått in en massa snyggt som fick följa med mig hem!

10 reaktioner till “Dagens klädsel

  1. Gomorron! Så trevligt att få se hela dig så här när man gör en liten morgonscan av favoritbloggarna! Hoppas du får en bra dag i dag också!

  2. Eva: Tack fina du! Hoppas du får en härlig dag idag!Alla: Tack!Tess: Hahaha, verkligen… Nästa vecka fortsätter middagen… :)Chanel: Åh, jag älskar den också! :)Mylo: Tack fina du!!Al: Tack sötaste!!

  3. Hon mamman med dottern som sjunger i Svenska Hollywood fruar….hon som hyr sitt hem, vet inte vad hon heter men stackarn verkar ju inte helt "frisk" 🙂 Men rolig e hon!! hehhe……

  4. Så söt du är! Fick syn på tröjan på H&M efter att jag sett den i din blogg. Hade aldrig provat den annars, såg tråkig ut på galjen, men så fin den är på! Och materialet känns lyxigt, känns inte alls som billiga H&M. Tack för en underbar blogg Maria! /Kristin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s