Scones och bakningFrulle!Otroligt goda. Favoriten är Royal Fikon, yum!Mumsiga scones!

Hej alla härliga läsare!

Idag har jag bakat hela dagen lång. I morse blev det riktigt goda scones till frukost. Sen har jag bakat hela fyra olika kakor till lite olika tillfällen. Två till idag och två till imorgon. Bakade bland annat min smarriga cheesecake som jag bloggat om förut. Det är nog den godaste jag (och min man) har smakat – någonsin! Bakade även efter ett helt nytt recept på en chokladkaka, ska bjuda på den imorgon, så bilder får ni se först då. På bilderna ovan ser ni sconesen som blev riktigt lyckade. Synd att man inte kan smaka genom bilderna. Haha. :-)

4 reaktioner till “Scones och bakning

  1. Oj, vad höga och fina dina scones blir, så där ser aldrig mina ut… ska bli intressant att se om det är någon skillnad på recepten! Sen kan jag intyga att den smarriga cheesecaken är fantastiskt god!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s