Fika och jobb.

Idag är det min sista dag här på reklambyrån. Bakade igår en frozen cheesecake och en underbart god chokladkaka som jag testade för första gången. De båda blev mycket uppskattade! Jag slutar här eftersom jag har fått ett nytt jobberbjudande, så på måndag börjar jag på min nya arbetsplats. Kommer bli så otroligt roligt! Har haft det riktigt bra här på byrån och kommer verkligen att sakna alla. Därför känns det extra viktigt att få bjuda på god fika till människor som jag håller av.

2 reaktioner till “Fika och jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s