Nymålat!

Lackade förresten naglarna igår. Mörkblått. Tycker det är snyggt till ljusa jeans som jag har på mig idag. Lacket kommer från IsaDora och jag behövde bara stryka på en enda gång för att få en heltäckande färg. Torkade rekordsnabbt, så himla skönt! Hatar lack som tar lång tid att torka.

En reaktion till “Nymålat!

  1. Håller med, jättesnyggt med mörkblått! Stod just i går och höll i en flaska "deep blue" med lite skimmer (kommer inte ihåg märket) och även en lätt skimrande mörkbrun, vilket jag tycker är snyggt till "mina" färger. Men just nu är naglarna på tillväxt så jag väntar lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s