Ny design!

Hej allihopa!
Vilket mysigt väder jag vaknade upp till för några timmar sedan. Jag älskar när det verkligen ösregnar. Ljudet av tjocka regndroppar som hårt slår mot fönstret är verkligen ett av mina favoritljud, om man nu kan ha favoritljud?! Haha! Dock hatar jag när det regnar och jag har ärenden att uträtta på stan, som jag har idag! Så det är bara att slänga på sig stövlarna och trotsa vädret.

Vad tycker ni förresten om bloggens nya utseende? Jag tycker verkligen om min gamla design men känner att jag vill prova något nytt. Så vi kör på det här ett tag tycker jag. Bilden i headern här uppe är tagen i somras en kväll på stranden på Rhodos. Gillar den men är inte helt färdig ännu. Lite småändringar kommer att dyka upp så småningom. Hoppas ni gillar det!

4 reaktioner till “Ny design!

  1. Din förra bloggstil var skitsnygg (ursäkta mitt språk!) men jag älskar den nya stilen exakt lika mycket! 😀 Det enda pluset är att det är nytt, och därmed känns fräschare 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s