Dagens begär

Dessa skinnshorts från H&M är ju bara för fina. Fick syn på dem för några veckor sedan i andra bloggar, men har faktiskt inte sett dem i butik ännu. Har frågat några gånger men personalen här i Örebro har inte ens vetat vilka shorts jag talat om. Ska försöka ta en snabb runda på stan imorgon och spana efter dem. Nu är visserligen sommaren över men de är så snygga på, att jag bara måste ha dem. Kan det vara så att de bara säljs på H&M Trend? Någon som vet? Får i så fall be syrran i Sthlm att köpa mig ett par…

2 reaktioner till “Dagens begär

  1. Hej Maria!Jag undrar om du inte kan skriva lite mer om bröllop och framförallt ditt bröllop? Hur det var os`å? 🙂 Du hade skrivit i ett inlägg tidigare att du skulle lägga upp bilder från ditt bröllop men jag har inte kunnat hitta de någonstans?Ha de bäst!!

  2. Hej!Letar som en galning efter dessa shorts! Finns dom kvar i sthlm att köpa??Kan inte du maila mig om du vet vart man kan få tag på dom?tea_99@hotmail.comMvh Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s