I love coconut & cream


Hej hopp! Först vill jag börja med att säga att jag inte har missat era kommentarer angående chokladkakan. Jättekul att ni tycker om den! Den är verkligen supergod och SUPERENKEL att baka. Och ja, jag SKA lägga ut receptet, jag har bara inte hunnit det ännu.

Har rätt så bråttom just nu, ska strax iväg på lite ärenden på stan. Tänkte lite snabbt bara visa er lite av vad jag köpte igår på min shoppingrunda. Duschtvål och scrub som doftar utomlands (ja, ni vet sån där härlig solkräm haha)!!! Vet ni hur länge jag har letat efter produkter som doftar kokos? Hittade dessa inne hos Åhléns. De fanns i ganska många olika varianter som också doftade ljuvligt, speciellt den med jordgubbar. Men denna sort fick följa med hem ihop med lite annat kul.

4 reaktioner till “I love coconut & cream

  1. Hej! Vilken fin blogg du har 🙂 Svaret på din fråga ang spritser: Jag brukar köpa "engångs paket" då får man med plastpåsar och tre olika munstycken. Jag tror att dem finns att köpa på ÖB. Det munstycket som jag brukar använda, ser ut som en stjärna! Ha det bra! / Lilie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s