Nya produkter på sminkbordet

Jag passade på att handla lite smink när vi åkte på semester i somras. Bestämde mig för att köpa produkter som jag redan använder och som snart är slut. Därför föll valet på bronzer från Guerlain. Jag har ett likadant som snart är slut, och nu fick man två stycken till kanonpris. Kan verkligen tipsa om Guerlains terracotta-puder, ger en naturlig solkysst look! Köpte även två mascaror från Lancome som jag älskar! Favoriten är L´Extreme – hur bra som helst! Sen köpte jag en produkt som är ny för mig, ett löst primerpuder från Too Faced. Har hört att det ska vara jättebra så jag passade på eftersom det var så billigt! Någon av er som har testat den produkten?

Nu ska jag iväg och köpa en grej. Vi hörs sen! Ska försöka lägga upp receptet ikväll dessutom! :-)

En reaktion till “Nya produkter på sminkbordet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s